6-қосымша
Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау критерийлері
№ |
Критерийлер |
Балдар |
||
1 |
Конкурстың нысанасы болып табылатын қызмет көрсету нарығындағы тәжірибесі |
Әр жылға 1 балдан, бірақ 5 балдан аспайды |
||
2 |
Экологиялық менеджмент жүйесін қанағаттандыратын тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметке қолданылатын сәйкестік сертификатының бар-жоғы |
Жоқ
(0 балл) |
Бар
(2 балл) |
|
3 |
Тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметке қолданылатын менеджмент сапасы жүйесі сертификатының бар-жоғы |
Жоқ
(0 балл) |
Бар
(3 балл) |
|
4 |
Аспазшылардың біліктілігі (10 балдан аспайды) |
Арнайы орта білім 3-разряд (1 балл) |
Арнайы орта білім 4-разряд (2 балл) |
5-разряд және (немесе) жоғарғы білім (3 балл) |
5 |
Технологтың, диетологтың болуы (4 балдан аспайды) |
Жоқ
(0 балл) |
Бір маман ғана бар (1 балл) |
Бар
(2 балл) |
6 |
Шығарылатын өнімнің ассортименттік тізбесінің бар-жоғы |
10-нан кем ас атауы (1 балл) |
10-нан 30-ға дейін ас атауы (2 балл) |
30-дан 50-ге дейін ас атауы (3 балл) |
7 |
Азық-түлікті санитариялық - эпидемиологиялық қорытындысы бар арнайы көлікпен жеткізу шарттары |
Көлік жоқ
(0 балл) |
Жалдамалы көлік
(3 балл) |
Жеке көлігінің болуы (5 балл)
|
Ескертпе: 4, 5-тармақтарда балдар әр маман үшін қойылады.